Hevospalvelut

Tarjoamme palveluja niin hevosten kuntoutukseen kuin valmennus – ja koulutustoimintaan. Meiltä löydät laadukkaat palvelut niin hevosille kuin ihmisillekin samasta paikasta.

KuntoutusKuntoutus

Kuntoutus

Whd Gård on yksi Suomen monipuolisimmista kuntoutuskeskuksista. Tarjoamme yksilöidyt kuntoutuspalvelut, ottaen huomioon hevosen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin. Hevosten kuntoutus tapahtuu ammattitaidolla, henkilökuntaamme kuuluu niin ravi- kuin ratsuihmisiä.

Lue lisää

ValmennuksetValmennukset

Valmennukset

WHD Gårdilla valmentaudutaan säännöllisesti. Valmentajina Kimmo Sulkala, Tiina Polso ja Janne Bergh. Heidän lisäksi vierailevia valmentajia.

Lue lisää

Tilat tapahtumallesiTilat tapahtumallesi

Tilat tapahtumallesi

Haluatko viettää tapahtumasi laadukkaissa puitteissa? Meillä se onnistuu. Suunnitellaan yhdessä tarpeitasi vastaava paketti. Meiltä löydät viihtyisät tilat niin hevosille kuin ihmisillekin, upeassa miljöössä, laadukkailla palveluilla.

Voit vuokrata maneesin ja luentotilat käyttöönne ja me järjestämme ryhmällesi ruokailu- ja majoituspalvelut. Tilamme soveltuu hyvin erilaisien alue- ja maajoukkue ryhmien valmennukseen.

Upeat majoitus ja saunatilat Nurmaanjärven rannassa tarjoavat mahdollisuudet rentoutumiseen ja mukavaan yhdessäoloon.

Lue lisää

Tervetuloa WHD Gårdiin


Yhteystiedot

Nurmaankyläntie 90
52960 Nurmaa
Puh. 040 656 5981
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Löydät meidät myös

WHD Gård

Tarjoamme monipuoliset kuntoutus-ja hyvnvointipalvelut niin hevosille kuin omistajille, sekä laadukkaat puitteet valmennustoiminnalle.